Tianhallen klar til bruk!

IF KILKAMERATENE HAR FÅTT EGEN FOTBALLHALL – TIANHALLEN KLAR TIL BRUK

Idrettslagets storsatsning er en realitet! Det hele startet med mulighetsstudie i 2013 og nå står hallen klar til bruk, flott plassert i et fint naturområde i Kilbotn. Hallen har utvendige mål på 50 x 70 m og har en spillflate på 40 x 60 m. Kunstgresset er av høy kvalitet når det gjelder spillbarhet, mykhet og slitasje.

IF Kilkameratene bidrar med denne satsninga ytterligere å innfri de nasjonale idrettsverdier som å gi mulighet til opplevelse av idrettsglede og fellesskap.

Hallen åpnes lørdag, 22.6.19 i forbindelse med arrangementet av den årlige fotballturneringen Hålogaland Kraft Kilkam Cup 2019 der det i år stiller 76 lag.